Αναζήτηση στο site


Επαφή

Ξενώνας "Τσοτύλι"
Πλατεία Ηρώου 1
Τσοτύλι Κοζανης
50002

2468031117

E-mail: xenonas.tsotyli@gmail.com

Σχετικά με εμάς

Ο Ξενώνας "ΤΣΟΤΥΛΙ" πήρε το όνομα του απο τον πρώην δήμο Τσοτυλίου.Βρίσκεται στην επαρχία Βοϊου του Ν. Κοζάνης,σε υψόμετρο 850 μ.,περιτριγυρισμένος απο 36 χωριά.Συνορεύει με τους Νομούς Καστοριάς και Γρεβενών.Ο Ξενώνας Διαθέτει 7 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα ,με άριστη ποιότητα κατασκεύης ,με ιδιαίτερη φροντίδα στην θερμομόνωση και την ηχομόνωση,με καλαισθησία και γούστο,ευρύχωρα και ζεστά, που διμηουργούν μια μοναδίκη ατμόσφαιρα σας αναπαύουν και σας ξεκουράζουν ψυχοσωματικά!!!

Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να κάνετε χρήση της καφετέριας και του εστιατορίου που διαθέτει ο ξενώνας και να απολαύσετε ευχάριστα τον καφέ ή το ποτό σας ακούγοντας καλή μουσική και αγναντεύοντας την υπέροχη θέα. Αποδράστε και γνωρίστε τον ορεινό όγκο του Βοϊου, αφεθείτε στην μαγεία της φύσης  και βρείτε την ψυχική σας ισορροπία δραπεττεύοντας από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ακόμη, αναλαμβάνουμε την διοργάνωση κάθε είδους κοινωνικών εκδηλώσεων (γενέθλια, βαφτίσεις, γάμους, γιορτές, μνημόσυνα) στο χώρο μας, αλλά και την δυνατότητα παροχής catering στον δικό σας. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας...

Σταθερό τηλέφωνο: 24680- 31117

Κινητό τηλέφωνο: 6973553232

Facebook: ΞΕΝΩΝΑΣ 'ΤΣΟΤΥΛΙ'

Υπεύθυνος: Κουτλουμπάσης Γεώργιος